clean energie

Entitats sòcies
Titular notícies

Crida de les dones contra l'energia nuclear

Dimarts 28 Octubre 2014


Aquí sota trobareu una traducció al català de la Crida de les Dones per a l'Abandonament Immediat de l'Ús de l'Energia Atòmica llançat al març de 2012 en el lloc francòfon Femmes pour l'Arrêt Immédiat du Recours à l'Énergie Atomique.
 
Les firmes de dones d'altres països que França són benvingudes!

No obstant això, com el lloc de FAIREA no està dedicat a centralitzar les signatures de totes les dones del planeta, difonem aquesta traducció abans que res en l'esperança que incitarà a dones d'altres nacionalitats a llançar en el seu propi país i en altres llengües iniciatives similars 
 
Per més precisions, mira les rúbriques en francès «Com donar a conèixer la crida» aquí i «Traduccions» aquí

Per contactar (escriviu si us plau en francès o en anglès): contact@fairea.fr
 
Gràcies!
 
 
Crida de les Dones per a l'Abandonament Immediat de l'Ús de l'Energia Atòmica
Algunes de nosaltres som conegudes. Altres menys. Altres no ho som en absolut. Algunes som militants des de fa molt temps. Altres no militarem mai. Algunes som amigues íntimes. Altres manifestem profunds desacords entre nosaltres en quantitat de temes.
Però totes compartim ara la convicció de la necessitat vital de l'abandonament immediat de l'ús de l'energia nuclear, ja sigui per a la producció d'electricitat o per a l’armament.
Els nostres arguments són múltiples, les nostres xarxes diverses, així com també ho són les nostres iniciatives i maneres d'actuar i inventarem altres a mesura que avancem.
De moment, des que es va iniciar el drama de Fukushima, ens sembla urgent començar a comptar quantes som, i que deixin d'explicar-nos contes.
Ni cotització ni estructura burocràtica: serem una germandat informal.
En signar aquest document, cadascuna de nosaltres es compromet a ser, simplement, a la seva pròpia manera, una dona per a l'abandó immediat de l'ús de l'energia atòmica, així com a intervenir en aquest sentit, sola o amb altres persones, on i quan li resulti possible.

Signatures aquí
 

Últimes Notícies