clean energie

Entitats sòcies
Titular notícies

El GCTPFNN ja és membre de NTW

Dijous 17 Setembre 2015

Des del passat 17 de setembre de 2015, GCTPFNN és membre de ple dret a la xarxa europea Nuclear Transparency Watch - NTW

El passat 17 de setembre la presidenta de NTW - Nuclear Transparency Watch, Michèle Rivasi, va adreçar una carta al GCTPFNN, dient: "Taking into account your qualification and experience regarding nuclear activities and your interest to increase civil society participation in this field, your application to NTW membership on behalf of the Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear has been approved by the members of the Bureau."
A partir d'aquest moment, el GCTPFNN ha començat a rebre informació sobre les activitats de NTW i està convidat a prendre part en els grups de treball del NTW, en els tallers que s'organitzin. A més a més ha estat convidat a presentar projectes al Consell del NTW.

 

Més sobre...: NTW , nuclear fransparency watch
Últimes Notícies