clean energie

Entitats sòcies
Titular notícies

Les energies renovables a El Temps de btv

Divendres 31 Gener 2014

BTV i Ecoserveis aposten per les energies renovables

La Televisió barcelonina BTV i l'associació Ecoserveis inauguren un nou espai d'impuls a les energies renovables en l'espai meteorològic dels divendres

Barcelona, 31 de gener de 2013

Des del divendres 31 de gener de 2014, BTV i l'associació Ecoserveis col·laboren juntes per promoure les energies renovables dins de l'espai meteorològic 'El Temps i les renovables', emmarcat en el projecte europeu EnergizAIR.

Aquesta secció, de periodicitat setmanal, promourà l'ús dels recursos energètics renovables i informarà sobre el percentatge de necessitats elèctriques i d'aigua calenta que es podrien cobrir amb energia renovable, si es disposés d'una instal·lació fotovoltaica o tèrmica a casa. Pel que fa l'energia eòlica, es donarà informació sobre el número d'habitatges que s'han cobert gràcies a l'electricitat generada pels parcs eòlics instal·lats a Catalunya, i les condicions de vent de la setmana anterior.

En aquest sentit, BTV i Ecoserveis participen en un projecte pioner per sensibilitzar a l'espectador en la importància d'emprar amb seny l'energia i contribuir a arribar els objectius climàtics que marca la Unió Europea.

No et perdis tota la informació en la nova web espanyola del projecte.

I si saps alemany i et pica la curiositat com va per Alemanya el projecte, els nostres companys alemanys també estrenen web aquest divendres.Més sobre...: el temps , energies renovables
Últimes Notícies