clean energie

Entitats sòcies
Titular notícies

'Debat' entorn del projecte Zephir?

Dimarts 27 Març 2012

Arran de la proposta de projecte Zephyr realitzada per l'IREC s'ha desfermat una mena de 'debat' que mostra ben clarament com la ignorància energètica pot portar a pràctiques Goebelianes . . . . . . tot servint la causa del fonamentalisme pro-nuclear.


De com la ignorància energètica porta a pràctiques Goebelianes . . . . . . i a la vegada serveix la causa del fonamentalisme pro-nuclear.

“Has de comprendre que la major part d'aquestes persones són encara part del sistema i que això les converteix en els nostres enemics. Has de comprendre que la majoria de la gent no està preparada per ser desconnectada. I moltes d'elles són tan inerts, tan desesperadament dependents del sistema, que lluitaran per protegir-lo.” (Màtrix)

Són ben conegudes les pràctiques dels . . . . (continuar llegint)

Més sobre...: Zephyr Test Station
Últimes Notícies